Yoga les

Yoga les in Enschede

Yoga is een mooie manier om fysiek te trainen en mentaal meer innerlijke rust te vinden. Je stretcht de spieren en doet bewegingen die je in het dagelijks leven niet vaak doet.  Vinyasa yoga is een dynamische en krachtige vorm van yoga. Een les begint met een aantal zonnegroeten. Daarna volgt een serie asana’s (yogahoudingen) die je uitvoert op het ritme van de adem. We sluiten de les af met een ontspanning/meditatie.

Voordelen: 

In elke les train je kracht, flexibiliteit, balans, concentratie en meditatie. Iedere houding biedt zijn uitdagingen en mogelijkheden om jouw grenzen te verleggen. Je ontwikkelt een energiek lichaam, terwijl je aan het einde van de les een totale ontspanning ervaart. 

Doordat je leert om goed te ademen en luisteren naar je lichaam breng je jouw gedachten tot rust. 

Voor wie: Het kan zijn dat je yoga nog nooit geprobeerd hebt omdat je denkt dat je lenig en dun moet zijn. Of dat je alleen maar een beetje rustig ligt op een matje. Probeer het een keer uit! Yoga betekent lichaam en geest verbinden. De focus ligt op jezelf en in elke houding zijn er opties om te verlichten of te verzwaren. Dus het maakt niet uit hoe je fysiek in elkaar zit. De kunst is om te doen wat voor jou goed is.

Yoga groepen

16 - 99 jaar

Wil je meedoen met een van deze yoga groepen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Yoga tarieven

Proefles Gratis
Per maand € 32,50

Wil je meedoen met yoga? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Inschrijven proefles

Yoga

Groepen

16 - 99 jaar

Tarieven

€ 32,50 / per maand

Inschrijven proefles